VIBORGVEJ, Århus C

Da vi opførte vores første projekt var grundtanken "Eksklusive Newyorker lejligheder". Med en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt gennemrenoverede vi den gamle transformerstation på Viborgvej 51, til 11 unikke lejligheder, som tilmed blev solgt på rekord kort tid hen over finanskrisen.

Den gamle bevaringsværdige transformerstation ligger på toppen af Viborgvej i Aarhus, og har siden opførelsen i 1920 været en af byens mest markante bygninger.

Målet med renoveringen var nænsomt og med respekt for huset at skabe lækre og funktionelle boliger, med en fantastisk placering midt i byen, og stadig med et grønt view lige uden for vinduerne.

Specielt har de to øverste penthouselejligheder en helt unik og spektakulær udsigt ud over byen og havet.

I alle byggerier er vores mål at bygge funktionelle, flotte og gennemtænkte boliger, hvor der er lagt vægt på lyd, lys og eksklusiv rumfornemmelse. Det var en stor udforing i det gamle byggeri i Aarhus, med dets store, tykke vægge. Heldigvis var det muligt, at bygge til, og sætte flere vinduer i, så de færdige lejligheder i dag fremstår lyse og luftige. Alle materialevalg var vigtige, og er blevet nøje udvalgt pga. sit lette udtryk og vedligeholdelsesfrie kvaliteter.

Byggeriet er udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Birch & Svenning A/S i Horsens.