OBSTRUPPARKEN, MÅRSLET

Det var kærlighed ved første blik, da vi så området første gang. Det ligger smukt integreret i naturen, men stadig med kort afstand til Århus. Derfor valgte vi, at udvikle boligprojektet Obstrupparken. I Obstrupparken opfører vi i øjeblikket lækre arkitekttegnede rækkevillaer i naturskønne og børnevenlige omgivelser. Projektet ligger i en ny udstykningen op til en grøn kile med udsigt over marker og 2 nyanlagte søer. De nye og moderne boliger er beliggende i Mårslet, i den sydlige del af Aarhus. Der er kun 10 min fra Aarhus City, området grænser op til den sydlige del af Tranbjerg, og det er tæt på skole, handelsmuligheder, børnepasningstilbud mv.

Vi opfører stilrene og moderne boliger i høj kvalitet, med fokus på lyd, gennemgående lys, god udnyttelse af kvadratmeterne, samt gode og vedligeholdelsesfrie materialer. Projektet kommer til at bestå af 33 boliger, fordelt på flotte 2-plans rækkehuse og 1-plans rækkevillaer. Vi kan tilbyde dig et stilrent, energirigtig og nøglefærdigt hus, med muligheden for at lave individuelle indretningsløsninger i din bolig. Du får en bolig, der ligger omringet af noget af Østjyllands flotteste natur. Med udsigt ud over marker, tæt på skov og søer. Jorden foran grundene er fredet, så du behøves ikke være bange for, at din udsigt bliver forringet.

Obstrupparken er til dig, som både ønsker at bo midt i naturen, men samtidig vil være tæt på byen og alle dens mange tilbud og muligheder.