Byggeri & ejendomsudvikling

Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S, har eksisteret i 10 år. Vi er udsprunget af entreprenør- og murerfirmaet Brdr. Thybo A/S i Skanderborg. Bag Brdr. Thybo Ejendomsudvikling A/S står Rasmus Kjær, som er byggeleder og udvikler. Vi har hovedsæde i Aarhus C, og vi bygger primær i Aarhus og omegn.

Brdr. Thybo Ejendomsudviklings arbejdsområde spænder vidt, og vores portefølje inkluderer alt fra opførelse af rækkehuse, villaer, lejligheder og ungdomsboliger til renovering og projektudvikling.
Fælles for alle vores byggerier er, at vi bygger stilrene, moderne og lyse boliger i den bedste kvalitet og med de bedste materialer.

Vi har i øjeblikket rigtig travlt, og er godt i gang flere steder. Blandt andet bygger vi arkitekttegnede luksusvillaer i Mårslet, et stort og naturskønt rækkehusbyggeri i Søften, og udvikler desuden på store nye rækkehusbyggerier i både Vejle og Svendborg, samt et stort ungdomsboligbyggeri i Viby.

Derudover har vi altid mange spændende projekter på tegnebordet. I øjeblikket arbejder vi på flere projekter i forstæderne til Århus, hvor vi vil udfordre det traditionelle forstadsbyggeri.

Du kan altid kan følge med i her på hjemmesiden.

Ønsker du, at høre mere om os eller har du nogle spørgsmål:

Links og artikler: