Hos Brdr. Thybo Ejendomsudvikling arbejder vi hver eneste dag på at udvikle og bygge nye, innovative og fremsynede projekter.

Med Terrassehusene i Bendixminde i Odder bevæger vi os sammen med Koncenton og Tegnestuen Flæks ind i et endnu uprøvet område, da vi med støtte fra Realdania skal lægge projekt til afprøvningen af den nye frivillige bæredygtighedsklasse.

Målet med den frivillige bæredygtighedsklasse er at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Indtil ordningen træder endeligt i kraft, vil der i den kommende 2-årige afprøvningsperiode blive indsamlet erfaringer og metoder i en casebank, der kan hjælpe hele branchen med at rykke i en grønnere retning. Udover projektet i Bendixminde, støtter Realdania også 30 andre projekter, og sikrer her igennem, at indsamlingen af viden bliver bred og brugbar.

De bæredygtige tiltag i Terrassehusene i Bendixminde bliver mange og omfattende. Bæredygtige materialer fra inderst til yderst, sedumtag, varmepumper og udenomsarealer med stor biodiversitet er blot nogle af de tiltag der bliver implementeret i det nye flotte byggeri.

Alle 35 huse er solgt til Koncenton. Interesserede lejere kan skrive til klimahusene@gobolig.dk

Læs Realdanias pressemeddelse om det nye projekt: 31 bygherre skal med støtte fra Realdania afprøve den frivillige bæredygdighedsklasse