Da byrådet i Odder Kommune ved seneste byrådsmøde godkendte vores købstilbud, og købsaftalen nu er underskrevet, kan vi endelig offentliggøre vores næste store byggeri.

Projektgrunden ligger naturskønt i Bendixminde i udkanten af Odder, og er placeret på en sydvendt skråning ned mod Stampmøllebæk, så boligerne og området bliver præget af den smukke udsigt.

I tæt samarbejde med Tegnestuen Flæks har vi udviklet et projekt under temaet: “Et godt liv for alle generationer”. Her fokuseres der særligt på de tre temaer: Mangfoldighed, fællesskab og biodiversitet. Vi vil skabe et boligområde, der med seniorboliger og familieboliger i forskellige størrelser, henvender sig til en bred målgruppe. For at styrke fællesskabet i beboergruppen opføres der blandt andet et fælleshus og en shelterplads, så alle generationer kan mødes omkring det gode naboskab og den smukke østjyske natur.

Der er allerede indledt et godt samarbejde med Odder Kommune, og Borgmesteren Uffe Jensen udtalte ved underskrift af købsaftalen: “Vi er glade for, at der kommer et boligbyggeri, hvor der er fokus på kvalitet, og hvor der skabes de bedste rammer for, at man kan leve det gode liv i mange generationer i Odder Kommune”.

Vi glæder os til at komme igang med byggeriet!

 

Der er allerede stor interesse for projektet – læs mere her

Artikel, Odder avis: Boligprojekt på vej: Flere generationer skal bo sammen
Artikel, JP Aarhus: Boligområde til flere generationer
Artikel, Dagens Byggeri: Nyt boligprojekt i Odder
Pressemeddelse, Odder Kommune: Boligprojekt for flere generationer i Odder
Artikel, Estate Media: Brdr. Thybo Ejendomsudvikling i nyt boligprojekt
Artikel, Byens Ejendomme: Brdr. Thybo Ejendomsudvikling køber storparcel i Odder Kommune
Artikel, Licitation: Udvikler gør klar til 80 boliger i Odder