Kløverbakken, Odder

Sammen med en gruppe ildsjæle fra Odder, tegnestuen Flæks og Jakobsen Huse udvikler og opfører vi nu fremtidens bæredygtige bofællesskab. Vi kalder det Kløverbakken – bofællesskab 2.0.

Bofællesskabet skal opføres på vores hidtil smukkeste grund, der ligger med udsigt over Odder by – med sydvendte bakker der grænser op til et enestående naturområde med skov, eng og bæk.

Kløverbakken kommer til at bestå af 58 ejerboliger i både ét og to plan – på imellem 80 og 125 kvm. Boligerne opføres i træ, og hele projektet skal både Svanemærkes og DGNB-certificeres. I hjertet af bebyggelsen opføres et stort fælleshus, der både skal rumme fællesspisning, gæsteværelser, fælleskøkken – og alle de arrangementer og begivenheder, som fællesskabet kommer til at udspringe af. Moderne arkitektur, bæredygtighed og fællesskab vil blive naturlige elementer i både boligen og i bofællesskabets vedtægter.

Den endelige udvikling af boligerne og området pågår fortsat – og sammen med det brogede projektteam er det en markant anden udviklingsproces end vi er vant til. Samarbejdet er både mere udfordrende og omstændeligt – men også mere givende, lærerigt og sjovt!

Vi glæder os til resten af turen sammen med det stærke projektteam.

Læs mere om bofællesskabet på hjemmesiden her

Projektet har allerede fået en masse flot medieomtale – læs mere her:

Odder.dk: Bæredygtigt bofællesskab på vej

Odder Avis: Hurra: Bofællesskab er tættere på målet

Horsens Folkeblad: Er du klar til at dele mere med naboen?

Jyllandsposten: Nu kan man skrive sig op til bæredygtigt bofællesskab i Odder

Odder Mediajungle: Udbudsrunde baner vej for nyt bofællesskab